Количка

Статии

30 юни Трябва ли да носим щипка за нос при плуване?
admin 0 197
Щипката за нос (понякога наричана запушалка за нос) е малко устройство, което прищипват носа и го предпазва от навлизане на вода, докато плувате. Тя е особено полезни артикул за начинаещи, които все още не са усвоили дихателната техника на определен ход на плуване. Поставянето на щипка за носа е доста лесно да се направи. Просто я натиснете към нос..
01 юни Уейвборд – вълновия скейтборд и горещите хобита сред децата
admin 0 540
Уейвборд – вълновия скейтборд и горещите хобита сред децата Тази статия е посветена на нови спортове, които се превръщат в горещи хобита сред децата. Всяко дете проявява интерес към някаква дейност или така нареченототo хоби. Това може да бъде всичко - от слушане на музика, танци, събиране на марки или салфетки, четене, писане и рисуване. Но това л..
19 май Как да изберем подходящия басейн
admin 0 1187
Когато казваме лято, първото за което се сещаме, след морето разбира се, са плувните басейни, които можем да поставим в нашата градина или двор. При една такава инвестиция, получавате специален декоративен елемент към вашият имот, който ще се превърне в център за приятна почивка, забавление и отдих. Перфектното допълнение към вашият уютен дом, с пр..
12 май Какво представлява Stand Up Paddleboarding (SUP)?
admin 0 897
По същество SUP  е вид воден спорт, при който стоите на специализиран SUP борд и се придвижвате с гребло за кану в открити води. Това е един вълнуващ начин да се насладите на красотата на природата, докато гребете. Спортът е подходящ за хора от всички възрасти. Някои форми SUP дъски просто изискват повече практика.Какви са различните видове SUP бор..
09 апр Термо чорапи - синтетични или вълнени?
admin 1 1259
В тази статия ще Ви запознаем с историята на термо чорапите, тяхното иновационно развитие във времето, кои са основните марки които предлагаме, особености в състава на съответния продукт, основните технологии  които се използват за изработването им,също ще Ви дадем препоръки как да поддържате своите термо чорапи и ще отговорим на няколко въпраса, к..
01 апр Поддръжка на спортни и туристически чорапи
admin 0 1117
Няколко съвета за оптимална издръжливост:Препоръчваме пране на ръка за максимална издръжливост на чорапите.Чорапите могат да се перат машинно с нежна / щадяща програма за пране и максимална температура до 40 ° C. Чорапите не трябва да се поставят върху директен източник на топлина (радиатор, камина и др.); Изсушете чорапите, като прострете свободно..
31 март Какво е важно при избора на термо бельо?
admin 0 1017
Когато Ви предстои зимна ваканция, от важно значение е избора на подходящо термо бельо. Това е първия слой дрехи, който стои най-близо до тялото и служи за поддържане на правилната телесна температура, отблъсква влагата от кожата, като я извежда към външната част на дрехите. Термо бельото е особено подходящо за предпазване на тялото в студените дни..
06 март Как да се грижите за мото каска
admin 1 766
Почистване на корпус Всеки корпус на мото каска изисква периодично почистване с вода и мек неагресивен препарат. Ако повърхността е замърсена от кал или насекоми, покрийте каската с влажна хартиена кърпа или мека влажна кърпа за няколко минути. След накисване мръсотията се отстранява по-лесно. За по-голямо удобство, махнете плексигласа, за да..
06 дек Ръководство за избор на зимни обувки
admin 0 3812
В yako.bg можете да откриете богато разнообразие от зимни обувки, дрехи и аксесоари.   Намерете многообразие от туристически обувки в нашия каталог...
06 дек Оборудване за фитнес зала
admin 2 6942
Спортен магазин ЯКО предлага цялостно оборудване на фитнес зали и домашен фитнес. При нас ще намерите висококачествени фитнес уреди и аксесоари, всичко за укрепване на тялото.  Ние сме основен вносител на марката INSPORTLINE, които са специализирани в производството и търговията на фитнес уреди и аксесоари в Чехия. Можете да разгледате нашитe проду..
05 дек Избор на каска за ски или сноуборд
admin 1 10021
Едно от главните предназначения на каските е да ви предпазят по време на злополука. Също така те осигуряват комфорт и допринасят за външният вид на скиора/сноубордиста.  Основните неща които трябва да знаете преди да си изберете каска за ски или каска за сноуборд са: Вентилация - каски, които са без вентилиране, ограничават въздушният поток и са пр..
04 дек Как да избера палатка
admin 0 1580
Най-напред трябва да си зададем въпроса за какво ще я ползваме и как ще я пренасяме? Ако смятаме да къмпингуваме, да имаме удобства и ще я транспортираме с превозно средство, то теглото и обема на палатката нямат особено значение. При туристически преходи, където пренасянето става на гръб следва да се търси по-малък обем и да е колкото се може..
Показани 1 от 12 | 106 (9 Страници)