Количка

Интересно и полезно

01 юни Уейвборд – вълновия скейтборд и горещите хобита сред децата
admin 0 544
Уейвборд – вълновия скейтборд и горещите хобита сред децата Тази статия е посветена на нови спортове, които се превръщат в горещи хобита сред децата. Всяко дете проявява интерес към някаква дейност или така нареченототo хоби. Това може да бъде всичко - от слушане на музика, танци, събиране на марки или салфетки, четене, писане и рисуване. Но това л..
19 май Как да изберем подходящия басейн
admin 0 1192
Когато казваме лято, първото за което се сещаме, след морето разбира се, са плувните басейни, които можем да поставим в нашата градина или двор. При една такава инвестиция, получавате специален декоративен елемент към вашият имот, който ще се превърне в център за приятна почивка, забавление и отдих. Перфектното допълнение към вашият уютен дом, с пр..
09 апр Термо чорапи - синтетични или вълнени?
admin 1 1266
В тази статия ще Ви запознаем с историята на термо чорапите, тяхното иновационно развитие във времето, кои са основните марки които предлагаме, особености в състава на съответния продукт, основните технологии  които се използват за изработването им,също ще Ви дадем препоръки как да поддържате своите термо чорапи и ще отговорим на няколко въпраса, к..
01 апр Поддръжка на спортни и туристически чорапи
admin 0 1123
Няколко съвета за оптимална издръжливост:Препоръчваме пране на ръка за максимална издръжливост на чорапите.Чорапите могат да се перат машинно с нежна / щадяща програма за пране и максимална температура до 40 ° C. Чорапите не трябва да се поставят върху директен източник на топлина (радиатор, камина и др.); Изсушете чорапите, като прострете свободно..
06 март Как да се грижите за мото каска
admin 1 774
Почистване на корпус Всеки корпус на мото каска изисква периодично почистване с вода и мек неагресивен препарат. Ако повърхността е замърсена от кал или насекоми, покрийте каската с влажна хартиена кърпа или мека влажна кърпа за няколко минути. След накисване мръсотията се отстранява по-лесно. За по-голямо удобство, махнете плексигласа, за да..
06 дек Ръководство за избор на зимни обувки
admin 0 3822
В yako.bg можете да откриете богато разнообразие от зимни обувки, дрехи и аксесоари.   Намерете многообразие от туристически обувки в нашия каталог...
06 дек Оборудване за фитнес зала
admin 2 6954
Спортен магазин ЯКО предлага цялостно оборудване на фитнес зали и домашен фитнес. При нас ще намерите висококачествени фитнес уреди и аксесоари, всичко за укрепване на тялото.  Ние сме основен вносител на марката INSPORTLINE, които са специализирани в производството и търговията на фитнес уреди и аксесоари в Чехия. Можете да разгледате нашитe проду..
05 дек Избор на каска за ски или сноуборд
admin 1 10031
Едно от главните предназначения на каските е да ви предпазят по време на злополука. Също така те осигуряват комфорт и допринасят за външният вид на скиора/сноубордиста.  Основните неща които трябва да знаете преди да си изберете каска за ски или каска за сноуборд са: Вентилация - каски, които са без вентилиране, ограничават въздушният поток и са пр..
04 дек Как да избера палатка
admin 0 1591
Най-напред трябва да си зададем въпроса за какво ще я ползваме и как ще я пренасяме? Ако смятаме да къмпингуваме, да имаме удобства и ще я транспортираме с превозно средство, то теглото и обема на палатката нямат особено значение. При туристически преходи, където пренасянето става на гръб следва да се търси по-малък обем и да е колкото се може..
03 дек Повече ходене пеша – повече здраве
admin 1 4878
Повече ходене пеша – повече здраве   Днес, във века на обездвижването и нервното пренапрежение пешеходството се превръща в световна кампания за здраве и жизненост. Милиони хора от всички континенти практикуват бързото ходене и лекото бягане за укрепване и повишаване на здравето. И у нас започна организирането на консултативни кабинети и клубове за..
20 ное Как да си изберем трамплин / батут?
admin 1 7427
Как да си изберем трамплин? Мислите си за закупуване на трамплин и имате нужда от помощ с избора? Подготвили сме кратко ръководство, което ще доведе до отговорите на често задавани въпроси. За яснота, ние го разделихме на 4 части. Първата част: Как да изберем най-подходящия размер трамплин? Втората част: Как да се гарантира максимална сигурност на ..
06 сеп Нов офис в Амстердам - Hi-Tec
admin 0 5398
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че централният офис на Hi-Tec се премести от Саутхенд в Амстердам...
Показани 1 от 12 | 34 (3 Страници)