Количка

Технологии и материали

09 апр Термо чорапи - синтетични или вълнени?
admin 1 1270
В тази статия ще Ви запознаем с историята на термо чорапите, тяхното иновационно развитие във времето, кои са основните марки които предлагаме, особености в състава на съответния продукт, основните технологии  които се използват за изработването им,също ще Ви дадем препоръки как да поддържате своите термо чорапи и ще отговорим на няколко въпраса, к..
31 март Какво е важно при избора на термо бельо?
admin 0 1031
Когато Ви предстои зимна ваканция, от важно значение е избора на подходящо термо бельо. Това е първия слой дрехи, който стои най-близо до тялото и служи за поддържане на правилната телесна температура, отблъсква влагата от кожата, като я извежда към външната част на дрехите. Термо бельото е особено подходящо за предпазване на тялото в студените дни..
03 дек Предпазваща материя Teflon® fabric protector
admin 0 8398
Teflon® fabric protector е предпазваща материя, която отблъсква вода и разлети мазнини, създадена от DuPont ®. Осигурява максимална защита от вода и мазнини, без да засяга паропропускливостта на материите...
01 дек Новата технология Ion-Mask на Hi-Tec за хидро-контрол 2 част
admin 0 1601
Обяснение на предимствата Непромокаеми - процесът на обработване с плазма позволява на полимерите да проникнат в структурата на обувките на микроскопично ниво. Това означава, че всяко влакно се сдобива с водо-отблъскващ полимер с дебелината на молекула. Процесът на обработка с ion-mask е специфичен с това, че подсилва вече съществуващите мате..
01 дек Новата технология Ion-Mask на Hi-Tec за хидро-контрол 1 част
admin 0 3815
Ion-Mask Проблемът Туристическите обувки в водонепромокаема мембрана не успяват да излъчат навън топлината и влагата които тялото генерира Решението Новата технология за хидро-контрол на Hi-Tec, поначало разработена за Британската армия и достъпна на пазара от 2008 г. Как действа В началото на процеса обувките се поставят във вакуумна маши..
25 окт Sympatex Technology
admin 0 7143
За разлика от другите непромокаеми мембрани, Sympatex е направена от не-порест материал, който позволява висок пренос на влага, и става възможно кракът да „диша”, като едновременно остава сух. Sympatex®  също така е резистентна към запушване с мазни остатъци или мръсотия, и процесът на трансфер на влага продължава дори и в сурови външни условия..
20 окт Материята Cordura®
admin 1 7815
Материята Cordura® е високотехнологичен продукт на DuPont®. Създадена е от ултра здрави полиамидни нишки, подложени на специална термообработка, в следствие на която, стават 10 пъти по твърди и здрави от нормални синтетични нишки със същото тегло. Конструирана е за изделия, подложени на тежка експлоатация и изискващи особена здр..
14 сеп Какво преставлява V-Lite
admin 0 4683
V-Lite концепцията се състои от пет основни елемента: ·    Олекотени кожени и синтетични покрития ·    Изолация с технология Comfort-Tec ·    Stabila Flex Plus ·    Олекотени уплътнения ·    Олекотена и подсилена външна част 1.    Външно покритие V-Lite – олекотена кожа и синтетика. В комбинация с лека, издръжлива основа, прави външната част ..
16 юни Технологиите BB ACRYL® и LYCRA®
admin 0 1507
BB ACRYL® – 100% acrylic Дълготрайна и здрава акрилова прежда, осигуряваща изключителен комфорт и защита. Предназначена е за подобряване на защитата от пришки, притежава отлична изплационни свойства. LYCRA® Lycra® e запазена марка еластично влакно на Ivista. Това е изключително еластична материя, осигуряваща максимално удобство. Влакното ..
03 апр Tec Proof, Achievetex, Termolite
admin 0 5352
Изключително здрава непромокаема, дишаща мембрана, притежаваща изключителна водоустойчивост и отлична паропропускливост. Високо-технологична материя, проектирана да бъде водоустойчива, ветроустойчива, с висока паропропускливост, които позволятват на тялото да се чувства комфортно. Материята е мека и приятна за носене. Дрехите с Achievetex..
14 март Специално полиамидно влакно - Tactel
admin 0 7742
Специално полиамидно влакно, предназначено за създаването на тъкан, съчетаваща в себе си отличен въшен вид, чувство на комфорт и практичност. Основните качества на тази тъкан са: - изключителна здравина -Tactel® влакното дават възможност за производството на материи, които са три пъти по-здрави (устойчиви) в сравнение с тези, произвед..
27 фев COMTEX® - 100% полипропиленово влакно
admin 0 1593
100% полипропиленово влакно със силно водоотблъскващо свойство, осигуряващо висока проводимост и ниска степен на абсорбация. Изключително гладката повърхност на влакното е в състояние да прехвърли влагата извън кожата с невероятна скорост. Така кожата ви ще остане суха дори и при условия на интензивно натоварване. Топлинната проводимост на Com..
Показани 1 от 12 | 26 (3 Страници)