Количка

Често задавани въпроси

Онлайн: Това е най-бързият, лесен и сигурен начин за пазаруване от нас. Просто добавете един или няколко продукта, който/които желаете да закупите в нашата лесна за използване количка. След това завършете процеса на плащане.

Имейл: Изпратете имейл с каталожния номер, размер, цена, информация за доставка и фактуриране на shop@yako.bg или попълнете формата за поръчка и я прикачете към имейла.

Телефон: Обадете ни се на ☎ 0700 800 20 и ние ще обработим вашата поръчка по телефона.

Какъвто и метод да изберете, ще обработим поръчката ви на същия ден и ще получите потвърждение на вашата поръчка по имейл или телефон.


Супер бърз начин на пазаруване: Можете да пазарувате без да създавате акаунт и да приключите след няколко минути. Ние получаваме цялата информация, необходима за бързо обработване на вашата поръчка.

Лесно: Имаме лесен за ориентиране уебсайт, който ви позволява да търсите любимите си продукти, да ги добавяте в кошницата за пазаруване и да завършите процеса на покупка/плащане.

Сигурност: Можете да сте сигурни, че информацията и личните ви данни са добре защитени. 


Код/Кодове на продукт/продукти, които искате да закупите.

Количество и размер.

Адрес за фактуриране и доставка.

Имейл и телефон (за да можем да ви изпратим потвърждението).

Начини на плащане.

Наложен платеж / Пощенски Паричен Превод (ППП) - в брой при доставка (при извършена доставка с куриер на ЕКОНТ не се издава касов бон според НАРЕДБА № Н-18 ОТ 13 ДЕКЕМВРИ 2006 Г. ЗА РЕГИСТРИРАНЕ И ОТЧИТАНЕ НА ПРОДАЖБИ В ТЪРГОВСКИТЕ ОБЕКТИ ЧРЕЗ ФИСКАЛНИ УСТРОЙСТВА).

Банков превод по сметка на ТЪРГОВЕЦА.

Фирма:          САКСО ООД 

IBAN:         BG61UNCR76301054698475

BIC код:         UNCRBGSF

банка:         УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

Кредитна/дебитна карта.

Купи на кредит чрез: БНП Париба или УниКредит Булбанк

Цените, посочени на сайта, са в български лева и се отнасят за 1 брой/чифт и не включват транспортиране и монтаж.

При покупка на продукти на стойност под 60 лева се заплаща цена за доставка, която се генерира автоматично. За повече информация прочетете Условия за доставка.

При закупуване на продукти на стойност над 60 лева, доставката е безплатна. Не важи за фитнес тежести( дискови тежести, циментови тежести, гири, дъмбели, комплекти с тежести), Боксови торби


Сроковете за доставка са от 2 до 5 работни дни, освен ако не е посочено друго. Ако стоките са изчерпани към момента, ще ви уведомим и ще бъдат доставени до 10 работни дни.
Потребителят има право да върне стоката в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. Ако потребителят се откаже в указания срок, следва да уведоми продавача и да върне стоката в нейната оригинална опаковка, с оригиналните етикети, без индикации, че стоката е била употребявана, без да е повредена или третирана по какъвто и да било начин /пране, гладене и др./ и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. В този случай Потребителят заплаща разходите за връщането на стоките.

Независимо дали решите да поръчате чрез нашия уебсайт, имейл, или телефон, ние ще ви уведомим по имейл или телефон за състоянието на вашата поръчка.

Има възможност за доставка в някои страни от Европейския съюз, но само с предварителна уговорка.

Можете да променяте поръчката си от "Моят профил" от менюто "Моите поръчки" /за регистрирани потребител/ или да се свържете с нас на контактната ни форма, или на следния имейл shop@yako.bg, както и на телефон 0700 800 20.