tec-proof. Изключително здрава непромокаема, дишаща мембрана, притежаваща изключителна водоустойчивост и отлична паропропускливост.

achievetex. Високо-технологична материя, проектирана да бъде водоустойчива, ветроустойчива, с висока паропропускливост, които позволятват на тялото да се чувства комфортно. Материята е мека и приятна за носене. Дрехите с Achievetex изглеждат добре и след продължително носене.

thermolite Termolite предлага топлина и комфорт без усилие, дори при влажност. Тази материя е супер лека и предоставя висок коефициент на полезно действие...Защото това е материя, създадена по разработка на DuPont SA, изградена от нишки с куха сърцевина, които пропускат въздух за по-добра изолация. Плюс за носещите е, че остават по-сухи, защото материята изсушава 20 % по-бързо, от колкото други изолиращи материи, и 50 % по-бързо от памука. Termolite е най-добре прилепващата материя, защото създава усещане за комфорт, супер лека е и позволява по-голяма свобода на действието. Технологията на нишките с куха сърцевина осигурява най-голяма топлина при минимална тежест на материята. По-голямата повърхностна площ позволява бързо изпаряване на влагата чрез отвеждането й от кожата към повърхността на влакното, където тя се изпарява по-бързо.