Количка

Туристическо оборудване

01 апр Поддръжка на спортни и туристически чорапи
admin 0 1137
Няколко съвета за оптимална издръжливост:Препоръчваме пране на ръка за максимална издръжливост на чорапите.Чорапите могат да се перат машинно с нежна / щадяща програма за пране и максимална температура до 40 ° C. Чорапите не трябва да се поставят върху директен източник на топлина (радиатор, камина и др.); Изсушете чорапите, като прострете свободно..
31 март Какво е важно при избора на термо бельо?
admin 0 1039
Когато Ви предстои зимна ваканция, от важно значение е избора на подходящо термо бельо. Това е първия слой дрехи, който стои най-близо до тялото и служи за поддържане на правилната телесна температура, отблъсква влагата от кожата, като я извежда към външната част на дрехите. Термо бельото е особено подходящо за предпазване на тялото в студените дни..
06 дек Ръководство за избор на зимни обувки
admin 0 3842
В yako.bg можете да откриете богато разнообразие от зимни обувки, дрехи и аксесоари.   Намерете многообразие от туристически обувки в нашия каталог...
04 дек Как да избера палатка
admin 0 1613
Най-напред трябва да си зададем въпроса за какво ще я ползваме и как ще я пренасяме? Ако смятаме да къмпингуваме, да имаме удобства и ще я транспортираме с превозно средство, то теглото и обема на палатката нямат особено значение. При туристически преходи, където пренасянето става на гръб следва да се търси по-малък обем и да е колкото се може..
03 дек Предпазваща материя Teflon® fabric protector
admin 0 8402
Teflon® fabric protector е предпазваща материя, която отблъсква вода и разлети мазнини, създадена от DuPont ®. Осигурява максимална защита от вода и мазнини, без да засяга паропропускливостта на материите...
01 дек Новата технология Ion-Mask на Hi-Tec за хидро-контрол 2 част
admin 0 1605
Обяснение на предимствата Непромокаеми - процесът на обработване с плазма позволява на полимерите да проникнат в структурата на обувките на микроскопично ниво. Това означава, че всяко влакно се сдобива с водо-отблъскващ полимер с дебелината на молекула. Процесът на обработка с ion-mask е специфичен с това, че подсилва вече съществуващите мате..
01 дек Новата технология Ion-Mask на Hi-Tec за хидро-контрол 1 част
admin 0 3819
Ion-Mask Проблемът Туристическите обувки в водонепромокаема мембрана не успяват да излъчат навън топлината и влагата които тялото генерира Решението Новата технология за хидро-контрол на Hi-Tec, поначало разработена за Британската армия и достъпна на пазара от 2008 г. Как действа В началото на процеса обувките се поставят във вакуумна маши..
16 ное Туристически обувки
admin 0 932
Зимата вече се задава, първия сняг заваля и всички трябва да се подготвим добре. Естествено най-важното е краката ни да са на сухо и топло. Нашето предложение са туристически обувки на марката Hi-Tec.  Благодарение на специалните технологии, които са незаменима част от туристическите обувки, те осигуряват топлота и комфорт дори и в най-студеното и ..
20 окт Материята Cordura®
admin 1 7819
Материята Cordura® е високотехнологичен продукт на DuPont®. Създадена е от ултра здрави полиамидни нишки, подложени на специална термообработка, в следствие на която, стават 10 пъти по твърди и здрави от нормални синтетични нишки със същото тегло. Конструирана е за изделия, подложени на тежка експлоатация и изискващи особена здр..
29 сеп Pinguin - палатки, спални чували и раници
admin 0 2728
 Компанията Pinguin е основана през 1989г. Специализира се в производството на туристически и къмпинг палатки, спални чували и раници. Продуктите на Pinguin са издържали суровите условия на най-високите върхове в света, което е дало богат опит и основа за усъвършенстване на марката. Марката разработва редица иновативни решения в производството ..
14 сеп Какво преставлява V-Lite
admin 0 4688
V-Lite концепцията се състои от пет основни елемента: ·    Олекотени кожени и синтетични покрития ·    Изолация с технология Comfort-Tec ·    Stabila Flex Plus ·    Олекотени уплътнения ·    Олекотена и подсилена външна част 1.    Външно покритие V-Lite – олекотена кожа и синтетика. В комбинация с лека, издръжлива основа, прави външната част ..
28 авг Господарят на Африканските планини - Килиманджаро
admin 1 5956
Килиманджаро е името на планински масив с вулканичен произход, който се намира в Североизточна Танзания. Най-високата точка на планината е връх Ухуру (Кибо), който се намира на 5895 м надморска височина. Това прави Килиманджаро най-високата планина на континента Африка. Планинският масив е образуван от три слели се изгаснали вулканични кратера — Ки..
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)